top of page
Search
  • Writer's pictureBarbora Holubova

Všeho už bylo dost aneb už se na to vykašlete

Začíná nám konec roku, a to pro mě znamená lehkou rekapitulaci a uspořádání si svých vizí a myšlenek pro rok nový. Téma, které chci dnes rozebrat chci právě nechat ještě v roce minulém, protože vnímám, že pro příští rok už nebude tolik platné.

Blíží se k nám období, které bude víc pravdivé, než doposud. V tom případě to bude pro některé absolutně boží období, ale pro některé to bude naopak velmi těžké. Ano, můžete si říct: ,,KLASIKA, nic nového..", ale není to tak úplně pravda, opravdu jdeme hlouběji a hlouběji.

Od roku 2020 můžeme vnímat změny, které se kolem nás dějí, můžeme je cítit přímo ve vzduchu, každý rok to můžeme vnímat víc a víc. A proto jestli patříte do skupiny lidí, kteří vnímají, že už OPRAVDU potřebují změnu, připravte se na šanci neboli vlnu, na kterou budete moci naskočit. Přichází období sklizně. Vaše úsilí se k vám začíná vracet a vy můžete už teď vnímat, že se opravdu něco děje.

 



Téma, které musíme nechat v roce loňském je LPĚNÍ.

Lidé, kteří stále budou lpět na čímkoliv, budou velice trpět. Čím rychleji pochopíte, že NIC z venku nemůže naplnit vaše srdce dlouhodobým štěstím, tím rychleji se můžete dotknout trvalé svobody ve vašem srdci. Nebojte se změny, uvolněte se do proudu svého života. Dejte mu důvěru, dejte důvěru sami sobě. Podle mých milovaných karet bude příštímu roku vládnout Princezna Holí. Tahle žena se s ničím nepáře, je silná, vášnivá, pravdivá, vnímá sílu nového počátku a také slabost svých strachů. Ví, že ji nemůžou ovlivnit, ví, že její mysl není ONA sama, ví, že jediná cesta, která je produktivní, je cesta jejího srdce, její duše, cesta lásky a autentičnosti. Proto jestli s vámi tato slova rezonují, ale pořád víte, že jste někde, kde být nechcete, můžou vás tato slova doslova bolet. Nebojte se, všechno se změní, jen se zkuste naladit na svůj klid. Najděte smysl toho, proč se nacházíte v situaci, ve které jste a pomalu se zkuste ladit na možné změny, které můžete udělat. Nemusíme dělat změny velké a náhlé, můžete začít pomalu.

Pozor však, když vaše přešlapování na místě bude trvat až moc dlouho, a čas který strávíte na bodě nula bude dlouhý, může se pak právě stát, že vaše situace nabyde rychlý spád a bude to fičák. Jestli to tak ale bude, znamená to, že to tak být má. Pamatujte si, že čím hlouběji spadnete na hubu, tím víc se toho budete moci naučit, a tím víc se potom můžete rozplynout na všechny strany a čerpat z těchto zkušeností až do haleluja. Velmi rezonuju s větou: Čím hlouběji prorostou naše kořeny do země, tím výš může vzlétnout naše duše. A o tom to je. Někdy je ta hlína tvrdá, a prorůstání je v tom případě těžší, ale pamatujte, že právě o to víc a výš může naše duše letět vzhůru – potřebuje však opravdu pevné základy.


Buďme bdělí, buďme naslouchaví, všímaví, buďme v sobě, k sobě dobří.


S láskou, B.

59 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page